Isabelle Gosselin

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Isabelle Gosselin en ben geboren en getogen in Normandiл. Ik woon al 25 jaar in Nederland en ben ruim tweeëntwintig jaar werkzaam als docente in de Franse taal. De Afgelopen 21 jaar ben ik werkzaam geweest als docent in ‘t volwassen avondonderwijs bij Taalinstituut de Wester. Ook ben ik werkzaam geweest als docente bij de BSG(bergen scholen gemeenschap). Sinds 3 jaar geef ik bijles aan middelbare scholieren. Tijdens mijn lessen probeer ik de passie en mijn liefde voor de Franse taal en Frankrijk door te geven aan mijn leerlingen.

Reviews

Parlez-vous Francais?
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Gerard GrootGerard Groot
19:25 28 May 19
Elke Franse les van Isabelle is ongedwongen, leerzaam en bovenal een groot plezier. Respect voor haar bijzondere persoonlijke aandacht en begeleiding... voor iedere cursist.P.S. Kort geleden ben ik weer naar Parijs geweest. En Parijs is nog mooier als je daar ook zelf een woordje Frans kan spreken.lees verder
Ans RasAns Ras
08:29 25 May 19
In september 2018 ben ik gestart met de franse lessen bij Parlez-vous Francais. En geen minuut spijt!! Isabelle vertelt heel enthousiast over de... cultuur, de gewoontes, de taal en het land. Op een hele prettige manier leer je heel veel. De groep is klein, wat heel prettig is. Iedereen krijgt zo veel aandacht. We hebben in een paar maanden tijd, op een hele plezierige manier veel geleerd!!!Ik kijk er naar uit om na de zomer weer te starten met de vervolgcursus.lees verder
Marjan KingmaMarjan Kingma
17:46 23 May 19
Ik volg al 4 jaar les bij Isabelle. Ik had nog nooit in mijn leven franse les gehad en spreek nu zelfstandig met de fransen op de camping over van... alles en nog wat. Naast het feit dat ik veel geleerd heb van Isabelle, (ook over Frankrijk zelf) zijn de groepslessen ontzettend gezellig. Soms met een hapje en een drankje omdat er veel franse feestdagen bestaan 😉 Dank je wel Isabelle! Ik zou iedereen deze lessen aanraden.lees verder
jan van baarjan van baar
13:27 23 May 19
De lessen zoals Isabelle die geeft zijn zeer dynamisch en leerzaam zowel op vlak van de Franse taal als op het vlak van zeden en gewoonten zoals die... de diverse streken van Frankrijk kenmerken.Elke cursist krijgt voldoende gelegenheid om zijn kennis te spuien en wat belangrijk is, ook te laten corrigeren. Bovenal kenmerken de lessen zich door de ontspannen manier waarop zij verlopen, waarbij een lach zeker niet ontbreekt.Jan en Hanny van Baar.lees verder
Karel VisserKarel Visser
11:13 23 May 19
Ik heb nu 7 privélessen gehad. Het is nog niet dat ik makkelijk Franse zinnen kan maken, maar het begint te komen. Frans is geen makkelijke taal.... Isabelle biedt daarbij alle hulp en je merkt dat ze veel ervaring heeft. Het tempo past ze goed aan bij je kennis en de uitleg is prima. Ik ga dan ook beslist door bij haar, dus dat zegt genoeg over mijn tevredenheid.lees verder
js_loader